13/03/16 - 13:19h

Indijan Vels – seča favorita: Ispale Mugurusa i Voznijacki!

 


Neočikavani rezultati u ranoj fazi Indijan Velsa. Šampionka Nakon šampionke Australijan opena Anđelike Kerber, takmičenje su u ranoj fazi završile Mugurusa i Voznijacki.

zimbio.com

zimbio.com


U vrlo uzbudljivom meču, Kineskinja Šuai Ženg je savladala Karolinu Voznijacki 4:6. 7:6 (10-8), 7:5, nastavivši tako sa odličnim rezultatima ove sezone. Nije tako izgledalo nakon što je Dankinja pokazala bolju igru u prvom setu i povela sa 1:0. Usledila je serija brejkova na obe strane i pobeda Ženg u taj-brejku drugog seta. U odlučujućem, šampionka iz 2011. je izgrešila u ključnim trenucima i tako završila učešće na ovogodišnjem Indijan Velsu.

Ženg u narednoj rundi čeka Viktorija Azarenka, koja nije imala probelma sa Zarinom Dijas – 6:3, 6:2.

Darja Kasatkina
je maksimalnim rezultatom dobila Ana-Lenu Fridsam, dok je Sem Stosur tek u odlučujućem setu bila bolja od Janine Vikmajer – 2:6, 6:4, 7:6 (8-6).

Ranije nego što se očekivalo, turnir je završila i Garbinje Mugurusa (četvrti nosilac). Ona je poražena od Amerikanke Kristine Mekhejl sa 7:5, 6:1..

Eženi Bušar je sa dva puta po 7:5 bila bolja od Sloan Stivens,dok je Ana Ivanović savladala Kamilu Đorđi nakon što je spasila dve meč lopte.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Indijan Vels, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.