21/03/19 - 18:58h

“Imam dobar odnos sa Rodžerom i Rafom, ne stvarajte tenziju između nas”

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da ima dobar odnos sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, te da novinare ne treba da stvaraju tenziju u njihovom odnosu.


Source: Matthew Stockman/Getty Images North America

Novak je, kao predsednik Saveta igrača, učestvovao na sastanku na kome je izglasano da Krisu Kermodu ne bude produžen mandat izvršnog direktora i predsednika ATP-a.

Tu odluku su kritikovali Federer i Nadal. Švajcarac je rekao da je pre odluke želeo da razgovara sa Novakom, ali nije uspeo, dok je Rafa izjavio da ga niko nije pitao za mišljenje.

– Video sam Rodžera u sredu na otvaranju novog stadiona. Proćaskali smo, ali nismo imali vremena da pričamo o politici. Nadam se da ćemo to ispraviti u narednim danima. Nema potrebe da vi, novinari, stvarate tenziju između nas. Imam vrlo dobar odnos sa obojicom. – rekao je srpski teniser i dodao:

– Savet igrača je samo jedan deo strukture. Nismo deo upravnog odbora niti odlučujemo direktno. Ljudi koji su u odboru su oni koji glasaju u skladu sa onim što misle da je dobro za igrače. Federer i Nadal su ikone našeg sporta i njihovo mišljenje je svima važno. Ako žele da učestvuju u svemu, zvanično ili nezvanično, to je dobra vest za nas.

Novak učestvuje na turniru u Majamiju. U prvom kolu je slobodan, dok ga u drugoj rundi očekuje duel sa boljim iz susreta Bernarda Tomića i Tijagoa Monteira.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.