18/10/14 - 15:47h

Ilija Bozoljac potpisao ugovor sa američkim sportskim brendom Tamka Sport (foto)

 

Tamka Sport, američki sportski brend i srpski Davis cup reprezentativac Ilija Bozoljac danas su potpisali ugovor i zvanično nastaviti svoju uspešnu saradnju. Srpski teniser će nositi Tamka Sport proizvode u naredne dve godine.

Ilija Bozoljac Tamka Sport1

“Veoma sam ponosan što ću nositi Tamka Sport, novi sportski brend. Tamka Sport mi je neizmerno pomogao tokom prošle godine time što mi je obezbedio sjajnu sportsku opremu za teren, ali i jedinstvene usluge van terena. Samim tim potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači i bila je to jedna sasvim logična odluka„ – prokomentarisao je Bozoljac.

Ilija Bozoljac Tamka Sport2

“Oduševljen sam što sam postao član porodice Tamka Sport i sa zadovoljstvo isčekujem zajedničke buduče projekte sa ovom kopanijom“ – zaključio je dalje Ilija.

Ilija Bozoljac Tamka Sport9

„Karakter i duh Ilije Bozoljca na terenu i van njega je u skladu sa onim što muški tenis predstavlja, Ilija je bez svake sumnje veliki ambasador našeg brenda. Bozoljac je bio deo naših marketinških aktivnosti od prvog dana i oduševljeni smo što ćemo nastaviti uspešno partnerstvo i u budućnosti“ – rekla je Ketlin Derienco predsednik Tamka Sport kompanije.

Ilija Bozoljac Tamka Sport3

Tamka Sport je novi američki sportski brend koji proizvodi modernu sportsku opremu, sa misijom i ciljem da bude novi vodeći sportski bren na svetu, a u tome će pomoći i Ilija Bozoljac.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ilija Bozoljac, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.