04/01/17 - 12:51h

I Nole zaplakao zbog Ane

 


Mogu samo da zamislim koliko je teško preseći posle celog života u tenisu! – emotivno prokomentarisao Đoković Aninu odluku da završi karijeru.


Novak Đoković i Ana Ivanović


Nedavna odluka Ane Ivanović da se povuče iz tenisa naišla je na brojne komentare onih koji su je poznavali, podelili sa njom neki deo života, bili joj prijatelji, rivali na terenu… Stizale su reči podrške, zahvalnosti, emotivnih poruka na društvenim mrežama upućenih „jedinstvenoj gracioznoj lepotici belog sporta“ bilo je na pretek…

Vest o povlačenju šampionke Rolan Garosa iz 2008. vrlo emotivno, doživeo je i Novak Đoković. Ne treba da čudi, vršnjaci su, poznaju se od malih nogu, nekako u isto vreme zabeležili su prve vrhunske rezultate…

Jako sam emotivno doživeo Anin oproštaj dok sam gledao njen snimak. Poznajem je od pete godine. Posle sam razmenio nekoliko poruka sa njom, čestitao joj na izvanrednoj karijeri i meni su suze krenule. Mogu samo da zamislim koliko je emocija morala da prođe da bi donela takvu odluku. Koliko je teško preseći posle celog života u tenisu! Prošle godine se i udala, razmišlja o porodici. Ona je izvanredna osoba i zaslužuje sve najboljeprokomentarisao je Đoković na konferenciji za novinare u Dohi.

Đoković danas u osmini finala turnira u Dohi igra protiv Argentinca Orasia Sebaljosa, a direktan prenos meča možete pratiti preko našeg portala.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, ATP u Dohi, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.