08/04/16 - 11:33h

I Kamila Đorđi se oprostila od reprezentacije

 

Nakon Ane Ivanović, još jedna poznata teniserka oprostila se od reprezentacije ove nedelje.

Kamila

Kamila


Italijanska teniserka Kamila Đorđi odlučila je da više ne igra za nacionalni tim u FED kupu. Ona je odbila da se pridruži reprezentaciji Italije za meč plej-ofa Svetske grupe protiv Španije i umesto toga otputovala u Štutgrat, gde će igrati kvalifikacije za glavni žreb turnira.

Uprkos tome što je trenutno 48. teniserka na WTA listi prošle nedelje objavila je da je završila sa Teniskom federacijom Italije, jer su iz saveza insistirali da ona igra FED kup, kapiten Italijanki Korado Baracuti svakako je pozvao za duel koji je na programu 16. i 17. aprila.

Kamila Đorđi ima vremena do ponedeljka da potvrdi odustajanje. Ako to učini, njeno mesto u timu zauzeće 72. igračica sveta, Karin Knap. U timu se nalaze još Roberta Vinči, Sara Erani i Frančeska Skjavone.

Đorđi je druga teniserka koja je ove nedelje objavila da neće više igrati za svoju zemlju, posle naše Ane Ivanović koja je kao jedan do razloga napuštanja reprezentacije istakla konstantne kritike i osude javnosti, novinara, te komentara na internetu, koji nisu pokazivali razumevanje ni kada igra, ni kada ne igra za Srbiju.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Kamila Đorđi, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.