18/05/14 - 14:32h

Humana Jovana Jakšić!

 

U prostorijama Teniskog saveza Srbije danas je, sa početkom u 11 časova, krenula velika akcija prikupljanja pomoći žrtvama poplava u Srbiji. Srpska teniserka Jovana Jakšić podržala je akciju pomoći ugroženima od poplava, te je povodom toga donela neophodne stvari u Teniski savez Srbije odakle će one biti transportovane tamo gde je to neophodno.

Jovana Jaksic

Jovana Jaksic

Mlada Fed kup reprezentativka Srbije je sa svojim prijateljima donela kontigent hrane i odeće za ugroženo stanovništvo i žrtve poplave.

“Ostajem ceo dan ovde da pomognem u prikupljanju pomoći svima kojima je neophodna u ovom izuzetno teškom trenutku i situaciji koja ja zadesila našu zemlju i sugrađane. Pozivam sve prijatelje i ljude dobre volje, sve koji su u mogućnosti da pomognemo, jer naše malo njima će značiti mnogo. Na ovom se nećemo zaustaviti, teški dani tek dolaze, kada se voda povuče i kada se sagledaju sve štete, a mi smo tu i nastavićemo da pomažemo sve dok je to potrebno, jer svaki građanin ove zemlje zaslužuje normalan život i svi smo dužni i odgovorni da pomognemo onima koje je viša sila dovela u ovako težak životni položaj” – istakla je Jovana.

J. Jaksic

TSS je još jednom apelovao na sve klubove, teniske radnike, igrače, ljubitelje tenisa, da se uključe u akciju i da zajedničkim snagama pomogu sugrađanima koji su ostali bez krova nad glavom, samim tim i svega što je čoveku neophodno za normalan život.

Jaksic

Akcija će trajati od sutra i tokom cele naredne nedelje od 11 do 16 časova.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Jovana Jakšić, Teniseri, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.