05/01/13 - 15:49h

Hopman kup: Ana poražena, Srbija – Španija 1-1

 

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom meču dana od Španjolke Anabel Medine Gariges rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 6:7, 6:2. O trijumfu u Pertu odlučivaće miks dubl!

A. Ivanović472
A. Medina Gariges666
Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana je dobro ušla u meč, povela sa 2:0, ali i onda stala. Španjolka je vratila brejk došla do 2:2, a onda dobrom igrom napravila još jedan. Ivanivićeva je pokušala da stigne tu predost, ali bezuspešno, te je Anabel prvi set rešila u svoju korist rezultatom 6:4.

Drugi set je bio još neizvesniji. Ana je opet imala perdnost, žalila se na mali umor, a onda i dozvolila protivnici povratak u meč. Usledio je taj-brejk koji je Srpkinja nekako dobila i produžila nadu da osvajač ovogodišnjeg Hopman kupa može biti poznat i pre miksa. Ana drugi set dobija rezultatom 7:6.

U trećem setu kao da je na terenu postojala samo jedna teniserka – Anabel. Španjolka je lako povela sa 3:0, i tu prednost održavala do kraja meča. Konačan rezultat u trećem setu bio je 6:2 za Medinu, a u čitavom meču to je značilo 1-1 i dobijanje pobednika turnira u miksu.

U miks dublu sastaće se Ana Ivanović i Novak Đoković za Srbiju, te Anabel Medina Gariges i Fernando Verdasko za Španiju. Direktan prenos tog meča pratite na TenisUživo.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Hopman kup, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.