31/01/18 - 14:21h

Hjuit: Tomić sam sebi kopa rupu

 

Australijanac Lejton Hjuit smatra da njegov sunarodnik Bernard Tomić možda više nikada neće zaigrati za reprezentaciju njihove zemlje.


Foto: Bradley Kanaris/Getty Images AsiaPac

Kada su ga novinari pitali za Tomića, on je izjavio da je malo verovatno da će igrati za nacionalni tim zbog grešaka koje pravi i da sam sebi kopa rupu iz koje možda nikada neće moći da izađe.

Pre nekog vremena, Bernard je bio veoma neprijatan na pitanje novinara o porazu u kvalifikacijama za Australijan openu. Hjut je rekao da je svojim komentarima Bernard još više sebi otežao stvari.

Ne znam da li će igrati. On je posle toga i dalje želeo da igra na Australijan openu i pokušao da se kvalifikuje i svaka mu čast na tome. Ali nema smisla igrati ako nisi potpuno predan sportu. On ne troši vreme samo sebi već i svima oko sebe. – rekao je Hjuit.

Tomić je nedavno izjavio da je Australiji neophodan njegov servis, ako žele da se bore za pobedu u Dejvis kupu. Lejton je na to rekao da australijski tim već ima dobre igrače i da svi znaju da Bernard trenutno ne bi mogao da im pomogne.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Bernard Tomić, Dejvis Kup, Lejton Hjuit, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.