08/01/15 - 09:13h

Halep eliminisala Aleksandru u Šenženu

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira u Šenženu! Bolja od teniserke iz Srbije bila je Rumunka SImona Halep rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:3, nakon jednog sata i 4 minuta tenisa. Simona je prva nositeljka u Kini, a u borbi za finale će se sastati sa Kineskinjom Ženg.

A. Krunić33
S. Halep66
Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunic

Duel je počeo bolje za teniserku iz Rumunije koja je u drugom gemu napravila brejk za 2:0, zatim je Krunićeva uspela da vrati isti i smanji na 1:2, ali je Simona Halep novim oduzetim servisom stigla do 3:1, a potom i materijalizovala stečenu prednost za velikih 4:1. U daljem toku seta brejkova nije bilo, a Rumunka je sigurno set privela kraju i osvojila ga rezultatom 6:3.

Drugi period počeo je brejkom Halepove i potvrdom istog za startnih 2:0. U nastavku seta Aleksandra Krunić je uspela da uzvrati i dođe do izjednačenja – 3:3. Međutim, samo što je Srpkinja izjendačila Simona Halep joj je oduzela servis za 4:3, potvrdila ga u narednom gemu, a onda novim brejkom u devetom postavila konačnih 6:3 u drugom delu igre.

Rumunka je prva nositeljka na turniru u Kini, a u borbi za finale će se sastati sa Kineskinjom Ženg.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.