07/02/15 - 14:10h

Glasali ste: Najlepši poen u januaru bio je…

 

Od ove sezone na portalu TenisUživo uneli smo nekoliko novina, a jedno od njih je i izbor za najlepši poen prethodnog meseca. Anketa u kojoj smo birali poen koji je obeležio mesec januar završena je 7. februara u ponoć i vreme je da objavimo rezultate glasanja.

Anketa

U konkurenciji za potez meseca su bili majstor dubla, Indijac Leander Paes, koji je u nadmetanju mešovitih parova osvojio Melburn, u paru sa Martinom Hingis, zatim šampion Brizbejna Švajcarac Rodžer Federer, kao i češka teniserka Petra Kvitova, koja je podigla pehar u Sidneju i na kraju večiti šoumen na terenu Francuz Gael Monfis.

Od samog starta glasanja francuski teniser Gael Monfis je stekao ubedljivu prednost, koju je uspeo da sačuva do samog kraja, tako da nije bilo neke neizvesnosti.

Monfis je bio ubedljivo prvi sa 61% osvojenih glasova, drugoplasirani je, sa ogromnim zaostatkom, bio indijski teniser Leander Paes. Indijac je osvojio 25% glasova.

Trećeplasirana u ovoj konkurenciji je bila dvostruka vimbldonska i šampionka Sidneja Čehinja Petra Kvitova sa 8% osvojenih glasova, dok je poslednjeplasirani bio legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer sa svega 6% glasova.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Anketa, ATP Rang Lista, ATP u Brizbejnu, Australian Open, Australijan Open 2015, Dubl igrač, Gael Monfis, Grend Slem, Mešoviti parovi, Petra Kvitova, Rang Lista, Rodžer Federer, Tenis Video, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.