10/02/15 - 12:03h

FK: Srbija na Paragvaj u plej-ofu!

 

Ženska teniska reprezentacija Srbije u plej-ofu za popunu Svetske grupe B odmeriće snage sa reprezentacijom Paragvaja, odlučeno je voljom žreba u Londonu.

fed_kup_reprezentacija_ipak_postoji_5

Naša reprezentacija je bila nosilac prilikom žreba, zajedno sa Slovačkom, Japanom i Španijom a mogući rivali, pored selekcije Paragvaja bili su: Argentina, Belorusija i Švedska.

Baraž za popunu Svetske grupe B će se igrati 18. i 19. aprila, selekcija Srbije će biti domaćin meča protiv Paragvaja, a pobednik duela deo Svetske grupe B od 2016. godine.

Podsećanja radi, ženska Fed kup reprezentacija je prošle godine eliminisana iz Svetske grupe B u Evroafričku zonu, posle dužeg vremena, a proteklog vikenda je srpska selekcija, predvođena Aleksandrom Krunić i Ivanom Jorović ponovo dovela Srbiju na korak od povratka u drugi rang takmičenja.

Srpska reprezentacija je u odlučujućem meču slavila protiv selekcije Hrvatske, pobedama Aleksandre Krunić i Ivane Jorović u singlu.

Još uvek nije poznato gde će Srbija ugostiti Paragvaj, ali pored Beograda, postoji mogućnost i da se igra u nekom drugom gradu.

Parovi plej-ofa:

Srbija – Paragvaj

Slovačka – Švedska

Japan – Belorusija

Španija – Argentina

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Doroteja Erić, Fed kup, Ivana Jorović, Nosioci, Rang Lista, Selektor, Srbija, Srpske teniske nade, Srpski teniski talenti, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti, Vojislava Lukić, WTA Rang Lista, Zreb


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.