29/01/14 - 20:40h

FK: Srbija bez Ane, Bojana i Vesna predvode tim!

 

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Kanade bez svojih najboljih igračica Jelene Janković i Ane Ivanović, kao što je i moglo da se pretpostavi. Srbiju će u Kanadi predvoditi Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc, a uz njih tu su još i Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić.

Dolonc, Vranes, Jovanovski, Krunic

Dolonc, Vranes, Jovanovski, Krunic

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vranješ objavio je spisak teniserki za predstojeći duel protiv Kanade u prvom kolu Svetske grupe II Fed kupa.
U odsustvu najbolje rangiranih igračica, Jelene Janković i Ane Ivanović, bitnu ulogu u timu imaće Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc, koje bi iskustvom trebalo da predvode saigračice Aleksandru Krunić i Jovanu Jakšić.

Kao što je najavila još posle finala u Pragu 2012, a zatim potvrdila prošle godine, Jelena Janković više neće igrati za nacionalni tim, dok sa druge strane Ana Ivanović koja je najavila da će razmisliti o igranju za nacionalni tim kada počne nova sezona takođe nije na spisku, te se nameće da je njena odluka očigledno jasna, a to je da ni nju nećemo gledati u borbi sa Kanađankama.

Selektor Kanade Silven Bruno pozvao je Južin Bušar, Šeron Fišmen, Gabrijelu Dabrovski i Aleksandru Voznijak.

Duel Srbije i Kanade igraće se 8. i 9. februara u Montrealu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Dejan Vraneš, Fed kup, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Selektor, Srbija - Kanada, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari: 1

 
zaga January 30, 2014 Odgovori

cudo za obe bas su kul srbijanke sad su ameriobe!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.