15/04/15 - 16:02h

FK: Selektor Paragvaja: Pružićemo svoj maksimum! Sepeda: Ponosna što predstavljam svoju zemlju!

 

Selektor Fed kup selekcije Paragvaja Ramon Delgado izjavio je uoči predstojećeg meča plej-ofa za popunu Svetske grupe B da nema nekih nepoznanica oko sastava tima i da na raspolaganju ima trenutno najbolje igračice, koje će pružiti svoj maksimum.

Paragvaj

Delgado je takođe istakao i da je njegov tim zadovoljan atmosferom u ekipi, kao i smeštajem u Novom Sadu.

Zadovoljni smo atmosferom u ekipi, kao i smeštajem. Nikada pre nisam bio u Srbiji, zadovoljni smo prijemom, ljudi su vrlo ljubazni i vidi se da imaju iskustva u organizaciji ovakvih mečeva. Nismo stigli još uvek da vidimo grad, ali nadam se da ćemo do kraja našeg boravka naći vremena i za to“, istakao je selektor Paragvaja.

Prvi reket paragvajske selekcije, Veronika Sepeda Rojg, koja zauzima 166. poziciju na WTA listi, rekla je da je izuzetno ponosna što će biti u prilici da brani boje svoje zemlje.

Veronika

Veronika

Izuzetno sam ponosna što ću predstavljati Paragvaj, zato što je to mala zemlja. Trudiću se da dam sve od sebe kako bi pomogla ekipi da ostvari povoljan rezultat“, rekla je Sepeda.

Paragvajska teniserka je od strane Fed kupa dobila nagradu “Srce”, koja se dodeljuje igračicama, koje su u tom takmičenju ostvarile zapažene rezultate za svoju selekciju u prethodnom periodu. Sepeda će novčani deo nagrade proslediti organizaciji za decu obolelu od raka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Fed kup, Ivana Jorović, Jelena Janković, Rang Lista, Srbija-Paragvaj, Teniserke, Turniri, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.