08/02/13 - 20:40h

FK: Borbenošću do pobede

 

Fed kup reprezentacija Srbije sutra se sastaje sa reprezentacijom Slovačke u Nišu u prvom kolu ovogodišnjeg Fed kupa. Povodom susreta, a posle žreba na kome je utvrđeno da će duel otvoriti Bojana Jovanovski i Danijela Hantuhova, odnosno Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova, održana je konferencija za medije, na kojoj su svoja očekivanja iznele srpske reprezentativke i selektor Dejan Vraneš.

Fed kup reprezentacija Srbije

Fed kup reprezentacija Srbije

Selektor Dejan Vraneš izneo je svoja očekivanja povodom predstojećeg meča i istakao da se uprkos problemima nada dobrom rezultatu.

“Želim da se na početku zahvalim gradu Nišu na idealnim uslovima koje su nam omogućili. Nema Ane i Jelene kao što znate i Bojana je povređena, ali sam siguran da će pokušati da se dobro pripremi za meč. Ulažemo velike napore da se dobro pripremimo za meč i nadam se povoljnom ishodu. Želim takođe dobrodošlicu Vesni u naš tim, ali i mladoj Ivani Jorović kojoj želim sve najbolje i uspešnu reprezentativnu karijeru”, istakao je Vraneš.

Svoja očekivanja iznela je i Bojana Jovanovski koja je istakla da se oseća bolje i da će dati sve od sebe da donese prvi bod Srbiji u subotu.

“Osećam se bolje, nadam se da ću doneti prvi poen Srbiji. Daću sve od sebe i nadam se da će naš timski duh pobediti”, poručila je Bojana.

Vesna Dolonc je istakla da se nada dobrom meču i pobedi u Nišu.

“Ovo je moj prvi meč i izuzetno sam uzbuđena. Pružiću ono najbolje što mogu, biće teško, ali su svi uz mene i podrška sa tribina će nam dodatno biti od koristi, a to mi znači puno. Na kraju, nadam se dobrom meču i pobedi sutra”, rekla je Dolonc.

Svoja očekivanja istakle su i Aleksandra Krunić i mlada Ivana Jorović.

“Ne mogu da ulazim u meč, a da mislim o porazu, tako da se nadam pobedi. Ali do mog dubla ima puno vremena, prvo singl mečevi, a onda ćemo videti šta će biti i ko će igrati dubl sa obe strane”, istakla je Aleksandra.

“Zahvaljujem se Dejanu i Teniskom savezu Srbije, a od ovog duela očekujem dobre mečeve, sreću i nadam se Bojaninom oporavku”, dodala je mlada Ivana.

Susret Srbije i Slovacke igra se u hali “Čair” u Nišu, 9. i 10. februara.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski, Fed kup, Ivana Jorović, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.