25/03/16 - 13:55h

Federer: Tenis nema problem sa dopingom!

 

Mislio sam da će Šarapova objaviti da se povlači…Uzorci bi trebalo da se čuvaju 10 godina, kako bio igrači zanli da i retroaktivno mogu biti kažnjeni.

Rodzer Federer

Rodzer Federer


Rodžer Federer se nalazi u Majamiju, gde će se vratiti na teren posle skoro dvomesečne pauze zbog povrede, zadobijene na krajnje bizaran način i zbog koje je morao da operiše meniskus. Švajcarac je, pred meč drugog kola protiv Del Potra (petak, 19:30) govorio o doping kontroli.

Deset godina igram u Dubaiju, a testirali su me samo jednom. Mislim da to nije u redu. Više me testiraju u Švajcarskoj, jer čovek koji je za to zadužen živi u mom selu. Došao je dan posle moje operacije, pa ponovo nakon nedelju dana.

Priča o dopingu ponovo je aktuelizovana nakon vesti da je Marija Šarapova pala na doipng testu.

Mislim da tenis generalno nema problem s dopingom. Možda sam naivan, ali verujem u sportiste, verujem u ono što radimo. Kada nekoga uhvate, prva reakcija je: “Ne mogu da verujem da je pokušao to da uradi”. Ne mislim da je to ogroman problem u tenisu, ali mogu da govorim samo o sebi – četiri puta proverim sve što uzimam, ne želim nikakav rizik – oprezan je Švajcarac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rodžer Federer, Vesti


Komentari: 3

 
lili March 25, 2016 Odgovori

Toje u redu svaka cast.

 
terza March 26, 2016 Odgovori

Bravo Mali

 
Valontin Pariz ajmo i veceras DJOKO ...... Da Bog da ! March 26, 2016 Odgovori

Ok.Nadal ?????? À fédérer , non stop prica da ga kontrolisu u njegovoj zemlji Za dop. Jel da ! Neverujem ni u opéra ou noge ni bolets u Miami ” Pipo ” ahah! GDe je isti n’a ?GDe i Sarapova . Pitaj te se on je nevin jel da ? Matori K.. ! À S… N’a Djoka n’a sve mogu ce i nemoguce nacine., istina je da oni mogu stici djoku do ( 3 kolena ) ni milimetar dalje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.