16/11/15 - 10:43h

Federer: Mislim da nisam toliko daleko od Novaka, ali videćemo

 


Švajcarac, Rodžer Federer, poput Novaka Đokovića, trijumfalno je započeo takmičenje na Završnom Masters turniru u Londonu! Popularni Fedeks je u nedelju uveče lako savladao Tomaša Berdiha sa 6:4, 6:2, a onda je imao zanimljivu uvertiru za sledeći duel koji ga očekuje, baš protiv našeg igrača u utorak od 21 čas.

Rodzer Federer

Rodzer Federer

“Mislim da nisam toliko daleko od Novaka, ali videćemo za dva dana. Ne mislim trenutno previše od tom meču, važan je, ali ne i presudan. Biće interesantno videti kako ću igrati”, rekao je Švajcarac.

Nakon kratke opservacije u kojoj se dotakao najboljeg na svetu, Rodžer Federer je posle govorio i o duelu koji je odigrao protiv Tomaša Berdiha.

“Bio je to jedan od mojih najgorih startova poslednjih godina. Bez prvog servisa, dve duple greške, bez udarca sa osnovne linije. Moram to da sredim pred sledeći meč. Možda zbog kraja sezone, možda zbog podloge, čini se da ko god preuzme kontrolu na osnovnoj liniji, a bez izvlačenja na servisu, teško je nadoknaditi zaostatak. Mislim da smo zbog toga videli ovakve rezultate”, smatra Rodžer.

Naredni duel u Londonu Federer igra sa Novakom Đokovićem u utorak od 21 čas, a pored velikog uloga i rivaliteta, taj meč će biti važan i po tome što će neko u međusobnom skoru voditi, pošto je trenutno u pobedama 21:21!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Masters, Masters u Londonu, Novak Djoković, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.