27/01/21 - 20:02h

“Federer je ispao pametan, znao je šta ga čeka i odustao”

 

Nekadašnji selektor srpske teniske reprezentacije, Bogdan Obradović, veruje da je Rodžer Federer odustao od Australijan opena zbog uslova koji bi ga tamo čekali, a ne zato što je nespreman za turnir.


Obradović je gostujući u emsiji “Moj ugao” rekao da su teniseri i teniserke bili svesni šta ih čeka u Australiji i da ne bi trebalo da kukaju zbog uslova.

– Pitajte vojnike, policajce, ljude koji rade u COVID bolnicama, kako se oni osećaju. Sve će biti jasno, ali ovakav stav ne deli većina medija, jer nema dovoljno komentara i opomene na sve to. Trebalo bi da i mediji vaspitavaju te momke i devojke. Naravno da su znali da ih čeka 15 dana izolacije u hotelu. Vežbaš, skačeš, trčiš, šta god možeš. Federer je ispao pametan, znao je šta ga čeka i odustao. Svako može da sebe ranije stavi u karantin na tri dana, da se testira. Planeta će nastaviti da živi. – rekao je on.

Bivši selektor veruje da je Novak Đoković glavni favorit u Australiji, jer može da se prilagodi bilo kakvim uslovima.

– On je što se toga tiče teška zver. Ako ga odvedeš u Afriku ili na Severrni pol, on će u jednom danu da se prilagodi. On je i tigar i polarni medved. Ako merimo Rafu i Rodžera i top igrače koji ga jure, on je pola medved pola gepard. Mnogo mu znači i podrška naših ljudi u Australiji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Bogdan Obradović, Grend Slem, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
MNE JOCA January 28, 2021 Odgovori

obradović je ; NIŽERAZREDNI TRENER TENISA SRAM – BLAM…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.