16/05/14 - 09:00h

Federer gradi novi dom za proširenu porodicu

 

Bez obzira što je završio učešće na turniru u Rimu već u ranoj fazi, Rodžer Federer nema razloga za nezadovoljstvo. Kako je sam priznao, tenis mu trenutno nije prioritet. Razlog za to su blizanci Leo i Leni, koji su na svet došli 6. maja. Rodžer i supruga Mirka, već imaju dve bliznakinje, a sa prinovama njihova porodica postaje mnogobrojna. U takvim situacijama, kuća postaje tesna, pa se Rodžer odlučio da porodici podari novi dom. Naime, prema pisanju švajcarske štampe, porodica Federer dobiće novu dom na obali Ciriškog jezera.

Federer nova kuca 1

Ekskluzivna kuća na dva sprata gradi se u mestu Volero, na obali ovog prelepog jezera. Radi se o jednom od najlepših mesta u ovom delu Švajcarske i poreskom raju. Kao što se na fotografijama vidi, kuća se nalazi u izgradnji, a trebalo bi da bude završena do leta.

Kuća će imati šest soba sa pratećim prostorijama na preko 500 kvadratnih metara. Kao dodatak luksuzu dolazi bazen na terasi. Procena je da će Federer za svoj novi dom platiti 10 miliona franaka, što nije velika cifra imajući u vidu njegovo bogatstvo.

Federer nova kuca 2

Inače, Federer je još ranije kupio imanje u mestu Heriberg na Ciriškoj zlatnoj obali, ali se iz nekog razloga predomislio i odlučio za Volero.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Rimu, Rodžer Federer, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.