07/02/16 - 11:04h

FED kup Srbija – Španija live prenos (oko 13h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpske teniserke će 6. i 7. februara igrati meč prvog kola Svetske grupe II Fed kupa. One će u Kraljevu ugostiti Španiju, a direktne prenose mečeva koji se igraju tokom vikenda moći ćete da gledate na našem sajtu. Oba dana takmičenje počinje od 13h, a u nastavku se igraju i ostali mečevi.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Prvog dana program otvaraju srpska teniserka Bojana Jovanovski i Španjolka Garbinje Muguruza. Bojana je trenutno 87. teniserka sveta, a Muguruza zauzima peto mesto na WTA listi.

U drugom susretu, po završetku prvog meča, na teren će Jelena Janković i Karla Suarez Navaro. Španska teniserka je trenutno deveta na svetu, a Jankovićeva zauzima 19. poziciju.

Drugog dana takmičenja igraće se singlovi Janković – Muguruza i Jovanovski – Suarez Navaro i dubl meč. Program počinje u 13h, a mečevi će se igrati jedan za drugim.

Fed kup

Fed kup

Ukoliko ne možete da budete u Kraljevu, direktan prenos mečeva gledajte na Tenis Uživo i navijajte za našu reprezentaciju!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Fed kup, Garbinje Muguruza, Jelena Janković, Live Prenos, Srbija - Španija, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.