20/04/14 - 13:35h

Fed kup Srbija – Rumunija live prenos (9h) – Gledajte direktan prenos

 

Teniserke iz Srbije i Rumunije igraće ovog vikenda duel za opstanak u Svetskoj grupi B Fed kupa. Mečevi se igraju u subotu i nedelju, a oba dana program počinje u 11h. Prvog dana igraju se dva singla, a drugog dva singla i dubl. Direktne prenose svih mečeva možete gledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Sutra (u subotu) igraće se dva singl meča. Ana Ivanović će u prvom, koji počinje u 11h po našem vremenu, ukrstiti rekete sa svojom prijateljicom, Soranom Kirsteom. Nakon toga sastaće se Bojana Jovanovski i Simona Halep.

Bojana Jovanovski, live prenos

Bojana Jovanovski, live prenos

Sorana Kirstea je trenutno 27. teniserka sveta. Ana Ivanović sa njom ima skor od dve pobede. Poslednji put sastale su se 2010. godine u Lincu, a oba duela igrana su na tvrdoj podlozi. Bojana Jovanovski se sa Kirsteom sastajala šest puta i rezultat u međusobnim duelima je trenutno 3:3. Na šljaci se nisu sastajale, a poslednja dva duela, igrana prošle godine, dobila je Jovanovski.

Simona Halep je svetski broj pet, a sa Bojanom Jovanovski igrala je samo jednom i slavila u tom duelu. Bilo je to 2011. na Vimbldonu. Sa Ivanovićevom je prošle godine igrala dva puta. Jedan duel dobila je ona, a drugi naša teniserka. Oba su igrana na tvrdoj podlozi.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

U nedelju se igraju dva singla i dubl. Prve će na teren Simona Halep i Ana Ivanović, zatim Bojana Jovanovski i Sorana Kirstea, a za dubl su prijavljene Jovana Jakšić i Nina Stojanović za Srbiju, a Nikolesku i Begu za Rumuniju.

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za naše teniserke u borbi za opstanak u Svetskoj grupi B!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Fed kup, Jovana Jakšić, Live Prenos, Srbija - Rumunija, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Jacques April 19, 2014 Odgovori

Napred nole !!!!nemoj da popustis ni slucajno!!! Bravo jos jednom

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.