27/01/16 - 16:20h

FED KUP: Srbija bez Krunić napada Španiju!

 

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječemenica-Jevtić objavila je spisak igračica za predstojeći duel prvog kola Svetske B grupe protiv selekcije Španije. Srbiju će predvoditi prvi reket Jelena Janković.

FED kup
Poslednjeg dana roka za prijavu ekipa, Međunarodnoj teniskoj Federaciji je iz Teniskog saveza Srbije poslat spisak sa imenima igračica na koje selektorka Ječmenica računa u predstojećem meču.

Za duel sa selekcijom Španije koji je na programu 06. i 07. februara 2016. godine u Kraljevu, selektorka srpskog tima Tatjana Ječmenica-Jevtić odlučila se za sledeći tim: Jelena Janković (22. na WTA listi), Bojana Jovanovski (84), Ivana Jorović (185), Nina Stojanović (368).

Prvog dana takmičenja ( 06. februar 2016) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 13 časova, drugi odmah po završetku prvog.

Drugog dana takmičenja (07. februar) igraju se dva singl meča i dubl meč. Prvi singl počinje u 13 časova, drugi singl odmah po završetku prvog, dubl meč sledi nakon drugog singla.

Na spisku nema Aleksandre Krunić, dok je ranije Ana Ivanović otkazala nastup za reprezentaciju, sa obrazloženjem da je prezauzeta jer se pre toga prijavila na nekoliko turnira.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Srbija - Španija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.