14/03/14 - 14:32h

FED KUP: Anin povratak u reprezentaciju

 

Sjajna vest stigla je na adresu našeg Fed kup tima i selektora Dejana Vranješa koji će ponovo moći da računa na Anu Ivanović. Ivanovićeva je u svoj raspored turnira u naredna dva meseca uvrstila i duel u Bukureštu protiv Fed kup selekcije Rumunije koji se igra 19. i 20.aprila.

AP photo

Bojana Jovanovski i Ana Ivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da će nastupati za FED kup selekciju Srbije u duelu sa Rumunijom koji će odlučivati o opstanku u Svetskoj grupi II.
Fed kup reprezentaciju Srbije očekuje borba za opstanak, a rival neće biti nimalo naivan imajući u vidu kvalitet Simone Halep i činjenicu da se igra u gostima.

Srbija je došla u neprijatnu situaciju da se bori za opstanak u Svetskoj grupi nakon poraza od Kanade u prvoj rundi kada je naš tim bio značajno oslabljen usled neigranja Ane Ivanović i povrede Bojane Jovanovski. Selekcija Kanade, predvođena novom teniskom zvezdom Eugen Bušar bila je nepremostiva prepreka za našu selekciju koja je poražena sa 3:1. Sa Anom Ivanović u ekipi i nadamo se, Bojanom Jovanovski koja se još uvek oporavlja od povrede, Srbija će imati znatno veće izglede da savlada više nego neugodne Rumunke, čiji su glavni aduti Simona Halep i Sorana Kirstea.

Poslednji nastup Ane Ivanović u dresu reprezentacije bio je pre skoro godinu dana protiv selekcije Nemačke kada je Srbija u gostima tesno poražena rezultatom 3:2.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Dejan Vraneš, Fed kup, Srbija - Rumunija, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.