22/04/12 - 12:52h

Fed kup: Ana fenomenalna! Srbija ima meč loptu!

 

Ana ivanović je imala problema u prvom setu, ali je u nastavku pokazala ko je favorit u ovom meču! Srbija vodi 2:1 u pobedama i u slučaju Jelenine pobede nad Kuznjecovom, Srbija bi obezbedila plasman u finale gde bi za protivnika imale reprezentativke Češke!

A. Ivanović366
A. Pavljučenkova603


Prvi set nije bio onakav kakvo smo se nadali. Ana Ivanović je otvorila meč katastrofalno. Pavljučenkova je ređala gem za gemom i stigla do 5:0. Tek tada je Ana zaigrala malo bolje i uspela uz 2 brejka da dodje do 3:5. Onda kada smo očekivali da na svoj servis naša teniserka dođe na samo gem od izjednačenja, desilo se neočekivano. Brejk ruskinje i vođstvo 1:0 u setovima- 3:6.

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Na početku 2 seta smo videli Anu u mnogo boljem izdanju. Dva brejka na startu i dva sigurna servis gema dovela su je do ubedljivog vođstva od 4:0. Da to ne bude kraj serije,Ana se pobrinula i u dva naredna gema i stigla do izjednačenja u setovima 1:1(6:0).

Ana je nastavila seriju osvojenih gemova i u 3 setu. Dva brejka na startu i dobri servisi je dovode kao i u 2 setu do 4:0. Potom su teniserke razmenile po gem i došlo se do rezultata od 5:1 za našu teniserku. Pavljučenkova je uspela na tren da se vrati u meč uz servis i brejk na servis naše teniserke- 5:3. Ali Ana nije dozvolila da dođe do preokreta u ovom meču i brejkom rešila ovaj set, a samim tim i meč u svoju korist- 6:3!

Uz pobedu Jelene Janković, Srbija bi obezbedila plasman u finale! Ajmo Jelena, Srbija je uz tebe!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Fed kup, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
mica April 22, 2012 Odgovori

Bravo Ana sjajan je meč bio !!!!!

 
moma April 22, 2012 Odgovori

bravo ana svi te volimo

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.