30/03/16 - 23:00h

Endi, šta nije u redu?

 


Drugom teniseru sveta ne cvetaju ruže od Australijan opena…

Endi Marej

Endi Marej


Od petog uzastopnog poraza u finalima Autralijan opena, Endi Marej beleži očajne rezultate.

Britanac je poražen u trećem kolu Majamija od Grigora Dimitrova, a na istom stepeniku zapeo je i na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, gde ga je eliminisao Federiko Delbonis.

Da nije sve kako treba u redovima prvog pratioca Novaka Đokovića, moglo se videti i po agresivnoj reakciji tokom meča sa bugarskim teniserom, kada je izvršio divljački napad na sopstvenu torbu. Izbrojali smo osam udaraca (na snimku zabeleženo pet).

Za razliku od Novaka Đokovića, koji je uspostavio potpunu dominaciju po rođenju sina, Endi Marej igra jako loše od kada je postao otac, što je medijima, pa i nama, poslužilo kao sjajan šlagvort za analizu povezanosti Endijevog očinstva i loših partija na terenu.

Na primer, proslavljena britanska teniserka Anabel Kroft rekla je da je očinstvo uticalo na formu najboljeg britanskog tenisera.

-- Život mu se promenio i on jednostavno pokušava da se vrati u pravi ritam. Međutim, u ovom trenutku se muči. Nije igrao mnogo ove godine, uzeo je malo slobodnog vremena kada mu se supruga porodila. Izgledao je umorno i emotivno isušen. I to je nešto zbog čega nismo ranije mogli da napadnemo Endija – da bi mogao da izgubi meč jer nije fizički spreman -- prozborila je Kroftova.

Ona je dodala da možda nije dobro što je Marej poveo suprugu i dete na Floridu.

-- Sigurno će biti veoma razočaran zbog poraza od Dimitrova jer je on trenutno ispod nivoa koji se očekuje od Endija Marija. Verovatno će najviše biti razočaran zbog činjenice da je imao vođstvo u poslednjem setu i potom ga ispustio. Kada pomislite na Marija, pomislite da je on veliki ratnik na terenu. Retko kada gubi takve mečeve, a to se desilo već nekoliko puta u poslednje vreme. Imao je previše neiznuđenih grešaka, mislim da ih je bilo preko 50. Ali, treba odati priznanje i Dimitrovu, odigrao je fantastičan meč, nije se povukao i odlično se borio sa Endijem -- zaključila je Britanka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Masters u Indijan Vels, Masters u Madridu, Vesti


Komentari: 1

 
Valontin Pariz ajmo i veceras DJOKO ...... Da Bog da ! March 31, 2016 Odgovori

Sta n’as briga, Trazi nesto Za zene, à sa hé 1 Nebi trazio kao Federer da se deli jel da??? À sto nije delio sve ove godine dok je zaradjivao sam jel da ????? Jao ko ih NEZNA ……. Kada ni mogu mislim da ni PROGUTALI Djoka sa odecom i PATIKAMA, da ne ostane ni traga, to je sigurno !!!!!!! Svaki nazad bilo u kom obliku,Za destabilizaci j’y Djoka = des MISÉRABLE ,
Najprljavijeg nivoa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.