18/12/15 - 19:06h

ENDI RODIK: Novak nema slabosti

 

Iako je tokom karijere neretko dolazio u manje sukobe sa Novakom Đokovićem, Amerikanac Endi Rodik je ovoga puta na njegovoj strani.

Rodik_Endi
[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

Svojevremeno jedan od najboljih igrača sveta, Endi Rodik, smatra da javnost ne ceni dovoljno tenis Novaka Đokovića, te da srpski as ne dobija dovoljno zasluga za dominaciju koju prikazuje poslednjih godina.

Ovako je Amerikanac prokomentarisao Noletovu igru.

On je svakako favorit na svakom turniru na kojem učestvuje. Konstantnost i posvećenost koju poseduje je neverovatna. On nikada ne gubi u prvom rundama turnira. Na svakom turniru znate da će se boriti do kraja. Pred US open je rekao da se mučio, nije osvajao turnire, ali je stizao do finala, što je neverovatno.

Đoković nema slabosti. Kao bivši igrač mogu da kažem da se stvari koje on radi toliko dobro ne vide na prvi pogled. On ostavlja mnogo prostora između sebe i protivnika. Veoma je teško napasti ga i neverovatno lako menja pravac. Teniserima je uglavnom lako da udaraju dijagonalu, a on to isto tako lako radi i kada su u pitanju paralele. Mislim da se ne govori o njemu u dovoljnoj meri.

Rodik je dodao da “Zlatna era” tenisa neće još dugo trajati i savetovao ljubiteljima belog sporta da uživaju u igri Đokovića, Federera i Nadala, dok oni još uvek pružaju maksimum.

TRIO ISPRED MAREJA

Tu je Rodžer koji je postao jedan od najvećih, onda je došao Rafa i postao takođe jedan od najvećih, a sada je tu i Novak. Takođe, Marej bi mogao da ima mesto u teniskoj kući slavnih, tako da je ovo posebno vreme za gledanje tenisa i ja se nadam da ljudi to shvataju i da uživaju jer će im sigurno nedostajati. – završio je Endi.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Rodik, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
Slavica Jaranovic December 18, 2015 Odgovori

Bravo za Rodika!!!

 
gordana December 19, 2015 Odgovori

Endi me iznenadio…pozitivno,svaka cast!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.