08/07/14 - 20:34h

Endi Rodik: Novače, ti si legenda! Kapa dole!

 

Američki teniser koji je završio profesionalnu karijeru i koji je važio za jednog od onih koji su često kritikovali našeg Novaka Đokovića očigledno je promenio mišljenje. Ako ne ranije, onda sigurno posle finala u Vimbldonu.

djoker600132305020131003212421

Kakav meč je odigrao Novak Đoković protiv Rodžera Federera u finalu Vimbldona odlično ilustruje i oduševljenje Amerikanca Endija Rodika, koga do sada nismo imali prilike da čujemo kako hvali našeg tenisera.

Ovog puta ne samo da je izneo niz pohvala na račun našeg tenisera, nego je na Tviteru sugerisao i svima onima koji i dalje tvrde da Novak nije legenda svetskog tenisa, da prestanu sa iznošenjem takvih stavova.

Neverovatan tenis, uživao sam u svakom poenu, od početka do kraja. I neću više da čujem zlurade komentare onih koji i dalje tvrde da Novak nije teniska legenda. Prestanite s tim!”

Pre Vimbldona osvojio je šest Gren Slemova. Mekinro je, na primer, osvojio sedam, Konors i Agasi osam u celoj karijeri. A Novak je još uvek mlad, u punoj snazi. Kapa dole Đokoviću“, istakao je između ostalog Endi Rodik, koji nije propustio priliku da pohvali i poraženog aktera finala, Švajcarca Rodžera Federera.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Endi Rodik, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Rodžer Federer, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.