16/09/23 - 17:16h

Endi Rodik: Đoković je najbolji sportista sveta!

 

Tokom karijere, najblaže rečeno, nije simpatisao Novaka Đokovića.


Foto: Adam Glanzman/Getty Images North America

Možda ga ne simpatiše naročito ni sada, ali je značajno popravio odnos sa Novakom od kada je prestao da igra. Endi Rokik redovno ističe Novakovu dominaciju, a sada je otišao korak dalje izjavivši da je Srbin najbolji sportista na svetu.

-Potpuno je apsurdna dominacija Novaka Đokovića, i način na koji godinama osvaja gren slemove u kontinuitetu. Verovatno je najkonstantniji igrač u istoriji ovog sporta. Ne postoji dan, podloga, niti bilo koji format zbog kojeg bih smeo da se opkladim protiv njega.

-Trenutno postoji NEMOGUĆNOST da se pronađe jedan statistički argument koji bi ukazao da Novak Đoković nije najbolji igrač svih vremena. Stigao je Margaret Kort sa 24 gren slema, sada želi da je prestigne. Posle toga, praktično će igrati samo protiv svoje senke – neće imati čemu da stremi jer je oborio sve moguće rekorde.

-Njegov tenis će se svesti na Matriks između njegove motivacije i znakova koje mu telo šalje. Zdravlje vam nikada nije zagarantovano, pogotovu u ovoj fazi karijere, ali njegovo telo deluje spremno da izdrži na ovom nivou još nekoliko godina. Kao što rekoh, njegova motivacija će ostati jedino pitanje.

-Pazite, u ovom trenutku, ne postoji prostor ni za kakvu diskusiju oko tvrdnje da je on najbolji sportista na svetu – zaključio je Rodik.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Rodik, Vesti


Komentari: 2

 
blixa September 16, 2023 Odgovori

Da li mozemo da cujemo da je to Endi rekao? Zvucni zapis sektasi?

 
Slavoljub September 20, 2023 Odgovori

sećam se tamo neke 2007 ili 8 kada je izjavio posle jedne Noletove predaje da Đoković boluje od 100 bolesti, ali sad to nema veze čovek se znatno popravio……

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.