29/03/16 - 13:03h

Dušan Vemić Novakov trener u Majamiju

 


U odsustvu Borisa Bekera i Marjana Vajde, najveća podrška iz lože Novaku Đokoviću dolazi od Dušana Vemića.

zimbio.com

zimbio.com


Boris Beker i Marjan Vajda su na ponekom turniru i zajedno uz najboljeg tenisera sveta, ali se uglavnom smenjuju na turnirima tokom godine. Ipak, na drugom Masters 1000 turniru ove sezone, u Novakovoj loži nisu ni Nemac ni Slovak, pa ulogu trenera obavlja Dušan Vemić, bivši teniser koji je dugo u njegovom timu.

Dušan Vemić je tu ove nedelje. Sa njim odavno radim, bio je deo mog tima, bio je pomoćni trener nekoliko godina. On pomaže. On je praktično privremeno rešenje dok su Boris i Marijan kod kuće. Obojica će verovatno biti u Monte Karlu, tako da se vraćamo u normalu – odgovorio je Đoković na pitanje novinara nakon meča sa Sousom.

A koga Novak najviše voli da gleda u odsustvu Vavrinke, Nadal i Federera, koji su završili takmičenje (Švajcarac nije ni počeo)?

Monfis je broj jedan ubedljivo jer nikada ne znate šta sledeće dolazi kod njega. Veoma je nepredvidiv, ali i veoma zabavan, mislim da je on sjajan za sport. volim da gledam i Dominika Tima. Mlad igrač sa mnogo talenta. Postoji nekoliko momaka, ali bih definitivno platio kartu da gledam Monfisa – konkretan je bio srpski as.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Majamiju, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.