27/05/16 - 14:25h

Dubl: Zimonjić bolji od Lajovića

 


Nenad Zimonjić i Radek Štepanek uspešno su prebrodili prvu prepreku na Rolan Garosu – Dušana Lajovića i Dominika Tima. Srpsko-češki tandem veterana slavio je sa 6:3, 6:2.

Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjic


Nenad Zimonjić i Radek Štepanek su očekivanu pobedu ostvarili za svega 56 minuta, a sledećemo kolu ih očekuju Karenjo Busta i Marero, koji su takođe u dva seta nadjačali #NextGen tandem Nik Kirjos/Aleksander Zverev.

Takmičenje u muškom dublu Viktor Troicki i Robin Hase okončali su prvoj rundi. Oni su imali nesreću da već u prvom kolu naiđu na treće favorite i jedan od najboljih dublova sveta, Ivana Dodiga i Marsela Mela.

Hrvat i Brazilac nisu štedeli srpsko-holandsku kombinaciju, pa su posle samo 42 minuta igre slavili sa ubedljivih 6:0, 6:3. Za razliku od Viktora i Hasea, protivnici su odlično servirali, nisu dozvolili nijednu brejk priliku, dok su oni iskoristili četiri od šest šansi. Melo i Dodig su završili meč sa 53 poena, a Troicki i Hase imali su samo 24.

Podsetimo, Krunićeva i Lučić – Baroni su na startu takmičenja nakon preokreta savladale Poljakinju Klaudiu Jans i Kseniju Knol iz Švajcarske.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Rolan Garos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.