09/12/16 - 16:51h

Drugi pišu: Novak već pronašao zamenu za Bekera?

 

Po pisanju rumunskih i australijskih medija, Novak Đoković je već odlučio koji će trener zameniti Borisa Bekera u njegovom timu.


zimbio.com

zimbio.com


Australijanac Daren Kejhil trebalo bi da bude novi glavni trener Novaka Đokovića, preneli su tamošnji mediji. Navodno je srpski teniser već izabrao naslednika Borisa Bekera, sakojim je nedavno okončao trogodišnju saradnju.

Daren Kejhil je kao igrač bio na ATP turu od 1985 do 1995, ali je bolju reputaciju stekao kao trener – sarađivao je sa Lejtonom Hjutiom, Andreom Agasijem i Endijem Marejom.

Poslednji angažman ima(o) je u timu Simone Halep, a govori se da Kejhil nije još uvek potpisao ugovor o nastavku rada sa Rumunkom jer navodno već ima dogovor sa Đokovićem.

Australijanac je na pitanja rumunskih novinara imao diplomatski odgovor.

Novak i Boris su imali veoma dobru saradnju. Šest grend slemova tokom tri godine je veliki uspeh. Beker je doprineo da Novak postane mentalno i fizički jači. Boris je rekao dovoljno, ja više od toga neću komentarisati.

Simona Halep je u hvalospevu nedavno govorila o Kejhilu:

Agresivnija sam, ali ne ludo agresivna, nego pametno agresivna jer ne mogu sve vreme da budem na osnovnoj liniji – moram da idem gore-dole. Radili smo na svim udarcima, forhend mi je jači, celkupna igra generalno. Daren mi je rekao da promenim servis, da mi izbačaj bude niži i to mi pomaže, tajming mi je bolji – rekla je Rumunka.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Daren Kejhil, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.