16/03/14 - 11:17h

Đoković: Večeras će odlučiti nijanse

 

Novak Đoković i Rodžer Federer imaće čast da se bore za titulu šampiona Indijan Velsa. Večerašnji duel će biti njihov drugi uzastopni okršaj. Nakon poraza u Dubaiju, Đoković će imati priliku da se revanšira velikom rivalu. To će biti njihov drugi meč u ovom kalifornijskom gradiću, nakon što je naš teniser slavio u polufinalu ovog turnira 2011. godine, koja će, sasvim sigurno, ostati kao najbolja u njegovoj karijeri. Federer vodi u ukupnom skoru sa 17:15 u pobedama, ali je sasvim jasno da će Đoković jurišati na pobedu večeras.

Djokovic Federer 1

“Svaki put kada igramo jedan protiv drugog to je uvek veliki izazov za obojicu i svega nekoliko poena može odlučiti pobednika”, rekao je Đoković nakon pobede nad Iznerom. Inače, Đoković se dokopao okršaja sa Federerom pobedivši sa 2:1 u setovima domaćeg tenisera Džona Iznera, koji je i ovaj put namučio našeg tenisera snažnim i preciznim servisima. Izner je zadavao dosta problema našem teniseru kik servisima, koje je naš teniser morao da vraća i sa 2,5 m visine.

Djokovic Federer 2

Đoković u novom finalu traži pobedu koja će mu doneti 17. trofej iz Masters serije, po čemu će postati ravan Džimiju Konorsu i Andre Agasiju na poziciji broj pet večne liste.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Džon Izner, Masters u Indijan Vels, Novak Djoković, Rodžer Federer


Komentari: 1

 
VASILIJE March 16, 2014 Odgovori

NI ZVER VIŠE NIJE ZVER,
REČE STARI FEDERER,
NE PLAŠIM SE JA GODINA,
VEĆ STRAHUJEM OD SRBINA.

PESNIK,,VASILIJE OD SEMBERIJE”

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.