27/08/15 - 13:46h

Đoković stavlja Nikolu Teslu na filmsko platno!

 


Najbolji teniser sveta Novak Đoković u saradnji sa holivudskim producentom Gordonom Bijelonićem trebalo bi da bude deo projekta snimanja filma o velikom naučniku i srpskom geniju, Nikoli Tesli.

novak-dokovic-foto-ap-1408692243-554847

Bijelonić je putem društvenih mreža obelodanio da je započet projekat snimanja filma o čuvenom naučniku, čiji će neizostavni deo biti i srpski teniser Novak Đoković.

Holivudski producent je sa velikim oduševljenjem prihvatio Đokovićevu inicijativu za realizaciju ovog projekta, a velike zasluge za uspostavljenje saradnje imaju Novakova prijateljica Mirjana Sladić i nekadašnji teniser Dušan Vemić.

Ne daj bože da se dva Srbina slože. Stvaramo srpsku istoriju“, poručio je Bijelonić, kome je pravo ime Goran, a čiji roditelji vode poreklo iz Bosne i Hercegovine.

Nole i Tesla

Nole i Tesla

Đoković je uoči Vimbldona u intervjuu za britanski “Telegraf” nagovestio da je u pripremi ideja o snimanju filma o Tesli, a čini se da nismo daleko od realizacije.

Imam na umu jedan veliki projekat o Nikoli Tesli, koji verujem da će se ostvariti u skorijoj budućnosti. Treba biti svestan koliko je on u celini uradio za čovečanstvo i civilizaciju. Uvek je bio ponosan na svoje srpsko poreklo, a ljudi ne znaju previše toga o njemu. Pokušavam da objasnim ljudima da imamo svetlo zbog njega“, rekao je Novak u junu ove godine.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.