28/02/12 - 21:36h

Đoković- Stakhovski live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 13:00)

 

Na redu je drugo kolo ATP turnira u Dubaiju. Novak Đoković će odmeriti snage sa Sergejom Stakhovskim, a početak njihovog meča se očekuje oko 13 časova. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našem sajtu!

Live prenos počinje za


Novak je do drugog kola ovog turnira lako stigao posle pobede nad nemačkim teniserom Štebeom u dva seta. U prvom setu je uspeo da napravi samo jedan brejk, ali je zato sačuvao svaki svoj servis i poveo sa 1:0 u setovima- 6:4. U drugom setu je Đoković dodao gas, a to se odrazilo i na rezultat- 6:2 i prolaz u drugo kolo.

Sa druge strane, Sergej Stakhovski je očekivano trijumfovao nad domaćim teniserom Omarom Avdijem. Stakhovski je malo poznatom teniseru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prepustio samo 3 gema u ovom meču i tako više nego ubedljivo trijumfovao u ovom meču- 6:1, 6:2.

Novak Djoković

Đoković i Stakhovski su odmerili snage 2009 godine na Rolan Garosu. Tada je naš teniser trijumfovao ubedljivo u 3 seta. On je teniseru iz Ukrajine u tom duelu prepustio ukupno 8 gema- 6:3, 6:4, 6:1. Podloge na ova dva turnira su naravno različite, ali za sve fanove tenisa, u sutrašnjem duelu, sve sem pobede Novaka Đokovića je senzacija.

Budite uz Tenis Uživo i uz direktan prenos meča na našem sajtu, podržite Novaka koji u slučaju pobede, kojoj se svi nadamo, ulazi u četvrtfinale turnira u Dubaiju!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Dubaiju, Direktan prenos, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.