15/11/15 - 10:58h

Đoković – Nišikori live prenos (oko 15:20h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Novak Đoković u nedelju započinje takmičenje za Završnom Masters turniru sezone! Prvi protivnik našeg igrača biće Japanac, Kei Nišikori, a njihov meč je prvi singl susuret koji će se igrati u “O2 areni” i trebalo bi da počne oko 15h po vremenu u Srbiji. Direktan prenos meča iz Londona pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Novak Đoković u sjajnom raspoloženju dolazi u London. Srbin stiže u prestonicu Engleske nakon trijumfa na poslednjem turniru Masters 1000 serije u Parizu, ali i nakon ulaska u istoriju kao prvi igrač koji je osvojio šest Masters 1000 turnira u godini. Teniser iz Srbije je takođe nastupao i na svim Gren slem turnirima sezone u finalu, a osvojio ih je tri, te brani titulu u Londonu osvojenu prošle godine.

Japanac, Kei Nišikori, trenutno je osmi igrač planete, a zajedno sa Davidom Fererom poslednji je izborio nastup u Londonu. Kei nije u sjajnoj formi, na turnirima u Šangaju i Parizu je ispadao u drugom kolu, ali svakako da u Velikoj Britaniji ima motiv da odbrani prošlogodišnje polufinale, tj. da izađe iz grupe sa neke od vodećih pozicija, što će u susretima sa Novakom, Berdihom i Rodžerom biti teško.

Novak Đoković i Kei Nišikori do sada su se sastali sedam puta, a Srbin u pobedama vodi 5:2. Poslednji meč odigrali su na turniru u Rimu ove godine, a Nole je slavio sa 6:3, 3:6, 6:1. Njih dvojica su i prošle godine igrali na Završnom turniru, ali u polufinalnom meču, a i tada je Novak slavio – 6:1, 3:6, 6:0.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Pratite prenose iz Londona na TenisUživo.com i navijajte za naše tensiere!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Kei Nisikori, Live Prenos, Masters, Masters u Londonu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.