23/08/21 - 18:49h

“Đoković neće propustiti priliku da osvoji US Open”

 

Austrijanac Dominik Tim veruje da će Novak Đoković iskoristiti priliku da osvoji kalendarski slem.


Foto: Getty Images AsiaPac

Đoković je osvojio tri grend slema od početka sezone i fali mu samo US Open.

– Mislim da će Đoković uzeti titulu. Zbog grend slema – ima neverovatnu volju i jer je to šansa veka da se osvoje sva četiri turnira u godini. Mislim da neće propustiti takvu priliku. – zaključio je Tim.

Austrijanac će propustiti ostatak sezone zbog povrede, a kaže da mu najteže pada što neće igrati Dejvis kup na domaćem terenu.

– Sve me boli, najviše to što u Dejvis kupu ne mogu da igram, ovo je jedinstvena prilika da se igra kod kuće. To što neću igrati u Beču boli, ali nadam se da ću igrati još koji put. Ipak, pitam se, koliko će još biti prilike da se kod kuće igra sa Nemačkom i Srbijom? Možda nikad više. – rekao je Tim i dodao da će možda morati na operaciju:

– Nadal je isto prošao 2016. godine, Nišikori takođe, kao i Belinda Benčić. Doktori kažu da ako sve zaraste kako treba, neće biti problema. Ako ne bude išlo po planu, šansa za operaciju postoji, ali ni to ne bi bilo ništa loše. Samo bi povećalo period do mog povratka na teren. Ako stvarno dođe do operacije, trebaće mesec ili dva duže. To je operacija koju su mnogi imali i ne bi bila loša u smislu toga šta će biti u budućnosti.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dominik Tim, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.