29/05/14 - 20:25h

Đoković: Na SP navijaću za Bosnu i Hrvatsku

 

Konferencije za novinare Novaka Đokovića odavno su prerasle klasični, teniski karakter. Kako je Đoković veliko ime širom sveta, novinari koriste svaku priliku da mu postave što više pitanja. Često ta pitanja nemaju nikakve veze sa njegovim mečevima. Jedno od takvih usledilo je nakon pobede nad Šardijem, kada je naš teniser dobio pitanje za koga će navijati na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Naravno, Novak je poznat kao veliki ljubitelj fudbala, pa ovo pitanje dolazi otuda.

Djokovic fudbal

“Nažalost, Srbija ne igra, pa ću navijati za naše susede BiH i Hrvatsku. Volim fudbal i gledaću SP, kao i ostali teniseri, pretpostavljam. Tu je Španija, Brazil je domaćin, Nemačka je uvek čvrsta – teško je reći, a i nisam stručnjak za fudbal, tako da je bolje da se držim tenisa”, odgovorio je Nole kroz osmeh.

Inače, Đokovića sutra čeka duel sa Marinom Čilićem. “Čilić izuzetno dobro igra. Mislim da iako je jako visok to u prošlosti nije koristio za servis, sada je to počeo da radi. Ako mu ide servis i forhend, može da bude izuzetno opasan na bilo kojoj podlozi. Nema šta da izgubi i biće vrlo agresivan”, rekao je Đoković.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Marin Čilić, Novak Djoković, Rolan Garos


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.