13/12/14 - 17:23h

Đoković – Monfis live prenos (oko 18:40h) – Gledajte direktan prenos

 

Najbolji teniseer Srbije i sveta Novak Šoković u subotu igra svoj poslednji meč u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Protivnik našeg tenisera, koji igra za UAE Rojals tim je Francuz Gael Monfis iz Mikromaks Indijan Ejsiz tima. Njihov duel trebalo bi da počne oko 16:30h, ali su pomeranja moguća zbog toga što se još uvek ne zna ko će prvi na teren.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Novak Đoković je u dosadašnjem toku Premijer lige odigrao tri singl meča i jedan dubl sa Nenadom Zimonjićem i svaki put je poražen. Interesantno je da je Nole uvek poražen u taj-brejku. Prvo sa Zimonjićem, zatim protiv Federara, pa onda protiv Conge i na kraju od Berdiha.

Francuz, Gael Monfis, igrao je na svakom od četiri turnira za svoj tim i igra zaista dobro u ovoj Međunarodnoj Premijer ligi. Na ovom poslednjem turniru odigrao je dva singla, protiv Berdiha je poražen, a sunarodnika Congu je savladao.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

Kada se timovi budu sastali, igraće se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mešovitom dublu. Pobednik je onaj tim koji sakupi tri pobede. Pri rezultatu 5:5 odmah će se igrati taj-brejk, dok u običnim gemovima nema igre “na prednost”, već posle izjednačenja gem osvaja onaj ko osvoji prvi sledeći poen. Ovo takmičenje ne donosi poene za WTA i ATP liste, već služi za zabavu navijača, dok će igrači i pored zabave nešto zaraditi jer pobednik turnira osvaja milion dolara.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Pratite direktan prenos na TenisUživo i uživajte u ovom spektaklu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Direktan prenos, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.