18/04/13 - 08:10h

Đoković – Monako live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 15h)

 

Srpski teniser Novak Đoković danas igra meč trećeg kola na Mastersu u Monte Karlu. Novakov protivnik biće Argentinac Huan Monako i njihov meč je četvrti na Centralnom terenu, tako da ne bi trebalo da počne pre 16 časova. Direktan prenos iz Kneževine pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Novak Đoković je posle Dejvis kupa i povrede zgloba juče odigrao svoj prvi meč i savladao Mihaela Južnog, posle izgubljenog prvog seta, sa 2:1. Novak je posle meča istakao da se “pobedi u zube ne gleda”.
“Činjenica je da nisam fizički još blizu svog maksimuma, nedelju dana više sam provodio na terapijama i u sedećem položaju pokušavajući zglob da dovedem u takvo stanje u kojem ću moži da pružim najbolje partije i da uopšte učestvujem na turniru.”
“To se i ostvarilo, pobedio sam ’na mišiće’. Južni je igrao odlično, a ja sam bio psihološki napet jer uvek dosta očekujem od sebe. Ovaj turnir ima posebno mesto u mojoj karijeri, a pobeda je ipak pobeda i ne treba joj se gledati u zube”
, rekao je Đoković.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Argentinac, Huan Monako, u treću rudnu se plasirao pobedom nad Ernestsom Gulbisom rezultatom 2:1, po setovima 6:0, 3:6, 6:3. Argentinac je 14. nosioc na turniru i u meču sa Letoncem je pokazao da je dobar na šljaci, ali i da ima svoje slabosti.

Novak Đoković u Huan Monako do sada su igrali šest puta, a sve mečeve dobio je Srbin. Poslednji meč odigran je baš na šljaci i to u Rimu 2012. godine, kada je Novak slavio sa 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Live Prenos, Masters, Masters u Monte Karlu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.