18/02/22 - 00:35h

Đoković: Kirjos me je najviše iznenadio

 

Novak Đoković rekao je za RTS da ga je iznenadila podrška koju je dobio od Australijanca Nika Kirjosa tokom suđenja sa vlastima Australije.


Source: Michael Dodge/Getty Images AsiaPac

On je istakao da ima razumevanja i za one koji su ga kritikovali, kao i da je veoma zahvalan onima koji su stali na njegovu stranu.

– Izuzetno poštujem svoje kolege i imam razumevanje zašto su neki odlučili da se ne oglase, neki su odlučili da me kritikuju i možda osude način na koji sam ušao u zemlju, misleći da sam postupio nelegalno. Želeo bih da su možda imali mogućnost ili želju da mene kontaktiraju, da sačekaju drugu stranu priče, pre nego što su izašli preuranjeno… Ali opet razumem da je teška situacija, kad je tolika pažnja sportskih i nesportskih medija bila usmerena upravo u Australiju. Dobijali su puno pitanja vezano za mene kada su oni samo želeli da pričaju o sebi i svojim pripremama za turnir. U skladu sa tim, imam razumevanja čak i za one koji su negativno pričali o meni. Od onih drugih, Kirjos me najviše iznenadio. Imali smo mnogo nerazumevanja pre, ali prijatno me je iznenadio. Zahvalio sam se i njemu i svim ostalim teniserima, Medvedevu, Zverevu, Alize Korne, i drugi koje sad ne spominjem. Ima dosta njih od kojih sam dobio lične poruke, a nisu pričali u medijima. I to opet razumem.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Nik Kirjos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.