05/01/23 - 22:34h

Đoković: Kirjos je prihvatio da igra sa mnom, ali…

 

Novak Đoković i Nik Kirjos mogli bi da se zajedno spremaju za Australijan open.


Source: Michael Dodge/Getty Images AsiaPac

Nik se trenutno oporavlja od povrede zbog koje je morao da odustane od Junajted kupa i turniru u Adelejdu 2, tako da do Australijan opena neće imati odigran nijedan takmičarski meč ove sezone.

Nakon što se u medijima pojavila vest da bi Đoković i Kirjos mogli da odigraju trening meč, Novak je potvrdio da je tako nešto zaista moguće.

– Razgovaramo sa Australijan openom da uradimo nešto za nedelju dana pre početka turnira. Da, ćaskao sam sa Nikom, voleo bih da igram sa njim, i on je prihvatio, ali želi kraće setove. Videćemo da li će to uspeti. – rekao je srpski as.

Đoković se još jednom osvrnuo na svoj odnos sa Australijancem.

– Nisam mu bio omiljen tip, hajde da to tako kažemo, dugi niz godina. Ali on je bio jedan od retkih koji je stajao uz mene prošle godine i ja to poštujem i cenim. U tim trenucima se zapravo vidi ko vas zaista podržava i ko je uz vas,a ko prati, pretpostavljam, tok društva i pritiske koje mediji vrše na vas. Davao mi je bezrezervnu podršku u trenucima kada sam bio mnogo osporavan, i njega kao Australijanca, to sam mnogo poštovao. Od tada se naš odnos promenio na bolje.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Nik Kirjos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.