18/01/22 - 13:27h

“Đoković ima kontroverzan karakter, nije stigao do nivoa na kom su Federer i Nadal”

 

Direktor Mastersa u Rimu Serđo Palmijeri rekao je da Novak Đoković nije uzor za mlade, te da nije dostigao nivo na kome su Rodžer Federer i Rafael Nadal.


Novak Djokovic

– Novak Đoković ima kontroverzan karakter, pravi poteze rizikujući samog sebe. Činjenica da nije uzor za mlade u ovo sportu je apsolutno tačna. Nije stigao do nivoa na kome su Federer i Nadal. – reko je on za jedan italijanski radio.

Italijan smatra da sve što se Novaku desilo u Australiji može negativno da utiče na njegovu psihu.

– Ta dešavanja mogu da ugroze mentalno stanje, koje je potrebno svakom vrhunskom sportisti. Ne bih se ponašao kao direktor Australijan opena kada je favorizovao dolazak Novaka u Melbuirnu, bez kordinacije sa vlastima.

On je naglasio će Novak, ukoliko bude želeo da igra u Rimu, morati da se pridržava pravila.

– Imam dug i dobar odnos sa Novakom. On ima jak karakter, prebrodiće sve ovo. Da li će igrati na Otvorenom prvenstvu Italije od njega zavisi, ako se prijavi, pravila moraju da se poštuju. Ako igrači se budu pridržavali toga, neće biti razloga da ih ne prihvatimo.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
DUBIOZA KOLEKTIV January 19, 2022 Odgovori

Kod nas kažu: “Dokon pop i jariće krsti.” Signore Palmijeri, sudeći po svemu, vaša psiha je već zahvaćena, tako da se i mi brinem za vaše mentalno zdravlje.

 
Dušan January 20, 2022 Odgovori

Novak ne treba ni da se trudi da nekome bude uzor. On treba da fura svoju priču, pa ako se to nekome svidja nek mu bude uzor, ako ne onda boze moj…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.