16/05/21 - 21:52h

Đoković: Igraću u Beogradu, a onda ću biti spreman za rokenrol u Parizu

 

Najbolji teniser sveta rekao je da je uprkos porazu u finalu Mastersa u Rimu veoma zadovoljan svojom igrom na šljaci.


Novak Djokovic

Bilo je zabrinutosti jer je Đoković dan pre finala na terenu proveo više od pet sati, igrajući dva meča, međutim srpski teniser ističe da umor nije bio razlog poraza.

– Nisam osetio umor, mogao sam da igram još nekoliko sati. Poslednjih nekoliko dana sam pronašao pravu igru na šljaci. Sad moram da nastavim da se spremam i da pronađem pravu igru za Pariz. Za sada mi deluje da igram kako bih želeo na šljaci. – rekao je Novak i dodao:

– Igraću u Beogradu, a onda ću biti spreman za rokenrol u Parizu.

U finalu Rima 57. put u karijeri sastao se sa Rafaelom Nadalom.

– Drago mi je što smo se sastali pre Rolan Garosa. Ne postoji veći izazov od igranja protiv njega u finalu. Nisam iskoristio svoje šanse, ali bila su to tri sata kvalitetnog tenisa. Nadal je bio bolji u odlučujućim momentima, ali i ja sam bio dobar. Odmoriću malo pa krećem da se spremam za Beograd open. Nadam se da će biti publike. – poručio je on.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Rimu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
Goran O. May 17, 2021 Odgovori

Novak je bio vidno umoran,možda je imao snage da igra ali njegovo kretanje je pokazivalo nedostatak koncetracije.Da je bio odmorniji isprašio bi Rafu

 
Toma May 17, 2021 Odgovori

Apsolutno tačna konstatacija g. Gorana. Novak ima verovatno najveće atletske sposobnosti koje je jedan igrač imao u zadnjih 45 g, otkako gledam i pratim tenis. No i pored snage hvalila je koncentracija na kraju. Dileme nema da bi Novak i drugi set dobio, na kraju i meč, da je dobio prvi.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.