04/03/14 - 14:13h

Đoković i Marej za spektakl u Njujorku

 

Novak Đoković pobedio je Endija Mareja sa 2:0 (6:3, 7:6) u setovima na egzibicionom meču u njujorškom Medison Skver Gardenu. Dva teniska asa su tokom meča pokazala šta sve znaju, a pri tome konstatno zabavljali publiku. Đoković je kao rođeni šoumen u nekoliko navrata podizao prisutne na noge. Međutim, nije samo publika bila impresionirana, već i sam Đoković i to veličinom samog Gardena, za koji je rekao da je to “verovatno najimpresivniji zatvoreni objekat na svetu”.

Sa druge strane, Marej je ovaj meč izgleda malo ozbiljnije shvatio, pošto je u nekoliko navrata nakon izgubljenih poena pravio takve grimase kao da je u pitanju finale nekog grend slema, a ne egzibicija sa njegovim starim prijateljem. Ali, Britanac ne bi bio to što jeste da u pojedinim poenima nije trčao do iznemoglosti, što je naravno publika znala da isprati aplauzima i ovacijama.

Djokovic Marej egzibicija 1

U jednom trenutku obojica su iz torbi izvadili telefone i napravili po popularan selfi, koji su brzo tvitovali. Koji od njih dvojice je bio bolji fotograf procenite sami.

Djokovic Marej egzibicija 2

Djokovic Marej egzibicija 3

Inače, ovaj meč održan je u okviru obeležavanja Svetskog dana tenisa, a proslave su održne i u Londonu i Hong Kongu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Egzibicioni meč, Endi Marej, Novak Djoković


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.