20/06/14 - 16:18h

Đoković dao podršku teniserima u kolicima

 

Uniklo i Međunarodna teniska federacija potpisali su juče sporazum po kome će ovaj japanski proizvođač odeće postati sponzor glavnih turnira za osobe u invalidskim kolicima, a koji se igraju pod pokroviteljstvom Federacije. Sem velikom optimizma i želje da se igračima u kolicima omoguće bolji uslovi na takmičenjima, ovaj japanski gigant iskoristio je i dva svoja ambasadora kako bi upotpunio promociju saradnje sa Međunarodnom teniskom federacijom. Naravno, radi se o našem Novaku Đokoviću i japanskom teniseru Keiju Nišikoriju. Pored dva sjajna tenisera na promociji se našao i Šingo Kunieda, dvostruki japanski paraolimpijski šampion i najbolji teniser u konkurenciji osoba sa invaliditetom.

Djokovic Uniklo

Novak je pre dve godine potpisao petogodišnji ugovor sa ovim japanskim brendom, koji posluje u okviru najvećeg prodajnog lanca u Aziji pod nazivom Fast ritejling. Pre Unikla, Đoković je imao uspešne saradnje sa Serđo Takinijem i Adidasom.

Inače, Đoković se, kao i Nišikori, priprema za predstojeći Vimbldon, koji počinje 23. juna i traje do 6. jula. Naš najbolji teniser se voljom žreba u prvom kolu Vimbldona sastaje sa Andrejem Golubevom iz Kazahstana, dok se kao sledeća prepreka na putu ka novom trofeju može isprečiti Đokovićev stari rival, Čeh Radek Štepanek.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andrej Golubev, ATP Rang Lista, Grend Slem, Kei Nisikori, Nosioci, Novak Djoković, Rang Lista, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.