18/11/11 - 19:17h

Dobrodošli na Tenis Uživo!

 

Ovim tekstom bismo vam poželeli dobrodošlicu kao i svim našim budućim čitaocima, a ujedno vam i predstavili planove ove internet stranice kao i sadržaj koji ćete moći da pročitate-pogledate na njemu.

Napravili smo jednu internet stranicu o Srpskim teniserima koja svojim izgledom i sadržajem može da bude “rame uz rame” sa našim teniserima. Na njoj ćete imati priliku da saznate kroz tekstove najnovije vesti iz muškog i ženskog tenisa. Uz obimne biografije, koje smo spremili za vas, moćićete da saznate u buduće i najnovije vesti sa njihovih nastupa na svim turnirima na kojima budu nastupali, kao i onih mečeva koje će odigrati za reprezentaciju Srbije.

Najzanimljiviji deo za vas je pretpostavljamo direktan prenos mečeva u kojima će nastupati Novak, Janko, Viktor, Nenad, Ana, Jelena, Bojana… Sa nama ćete imati priliku da pratite mečeve naših tenisera i teniserki uživo, na taj način ćemo biti jedinstveni i uvek uz njih, a i vi takodje ako budete uz nas.

Aktivno ćete i vi moći da učestvujete na našem sajtu kroz komentare koje ćete ostavljati i kroz ankete koje će uvek biti sa novim zanimljivim sadržajem!

Srbija, Dejvis Kup 2010, tenis

Foto AFP

Uz direktan pristup na našem sajtu, pobrinuli smo se da budete uz nas i preko društvene mreže- Facebook. Tamo će takodje svaka nova vest biti prikazana kao i svaki link za direktan prenos mečeva Srpskih tenisera.

Nadamo se da smo uspeli koliko toliko da vam dočaramo čime će sve tenisuzivo.com pokušati da zadovolji vaše zahteve. Uvek smo otvoreni za neku kritiku ili neki savet. Obratite nam se, rećićemo vam hvala!

Tu smo za vas da biste vi bili uz nas!

(Tenis Uživo, D. Jevremović)

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.