06/03/16 - 19:36h

DK: Mihail Kukuškin o čestim primedbama na suđenje

 


Mihail Kukuškin je na pres konferenciji priznao da nije imao šanse da pobedi Novaka, ali smatra da sudije nisu imale iste kriterijume za oba tima.

Mihail Kukuskin

Mihail Kukuskin

Mihail Kukuškin poražen je nakon pet sati borbe od Novaka Đokovića. U toku meča, tim Kazahstana je često imao primedbe na rad sudija, a po završetku meča teniser iz Kazahstana dao je svoj osvrt na tu činjenicu, ali je uputio pohvale protivniku.

Mislim da je sudija previše dozvoljavao srpskim navijačima, za razliku od naših. Par puta je pogrešio u korist Srbije. Mene je naročito naljutilo to što je srpski tim pozvao obezbeđenje da sklone Kazahstance sa tribina. Ipak, ovo je Dejvis kup, pa je takvo ponašanje razumljivo.

Da li mislite da je Đoković odigrao mnogo ispod svojih mogućnosti?

Novak je krajem trećeg seta počeo mnogo bolje da igra, postao je agresivniji. Nisam imao šanse da pobedim, ipak sam igrao protiv Novaka Đokovića. Teško mi je da kažem da li je on odigrao mnogo ispod svojih mogućnosti, jer nisam ranije igrao važne mečeve sa njim“, izjavio je Kukuškin.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Dejvis Kup, Srbija - Kazahstan, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
dena March 6, 2016 Odgovori

Bitno je da si pobeddjen ,izvini

 
Ja pa ja March 6, 2016 Odgovori

Haha, kako odma krenu, te ovako, te onako, pa vise su se u pojedinim momentima culi vase pistaljke i dobosi, ne lupaj majmune, niko od nasih navijaca nije imao pistaljke ni dobose, no ovi vasi indijanci. Goni se u tri lijepe, da Nole nije imao 7 dana prije meca infekciju ociju pa obriso bi patos sa tobom. Isti ko Stepanek, zvalav ko da je ljubio dupe Federeru.

 
Mirko March 6, 2016 Odgovori

Pobeda je pobeda,sorry.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.