21/11/11 - 10:49h

Djoković pobedio Berdiha na startu Mastersa u Londonu!

 

N. Djoković367
T. Berdih636

Novak je počeo malo neubedljivo, ali je kasnije dodao gas. Prvi set je pripao Čehu. Djoković je bio superioran u drugom, dok je treći bio najneizvesniji ali je naš teniser sačuvao snagu i koncentraciju i rešio ovaj meč u svoju korist. Budite uz nas u sredu kada Novak od 21:00 po našem vremenu nastupa protiv Ferera i pratite direktan prenos ovog meča na našem sajtu.

Najzanimljiviji detalji meča (Video)

Novak Djokovic vs Tomas Berdych - ATP London 2011. Highlights


Čeh je uvek nezgodan protivnik i kada udje u ritam protivnici imaju veliki probleme u igri. Svakako on nije nerešiva enigma po našeg tenisera i nadamo se da će na ovom Masters kupu Novak svoj prvi meč rešiti u svoju korist.

Novak Đoković

Novak Đoković

Posle povrede zbog koje je napustio turnir u Parizu, Djoković je potvrdio da je to njegova prošlost i da možemo od njega očekivati 100%. Videćemo uz direktan prenos, koji možete pratiti kod nas, da li je Novak ponovo spreman da da sve od sebe, i kao što je Boris Beker rekao:

“Ukoliko Novak bude zdrav i igra sa svojih 100% mogućnosti, onda će ovaj turnir biti dosadan, jer Novak trenutno nema protivnika ravnog sebi!”

U tom slučaju želimo jedan “dosadan” turinir i pobede našeg tenisera, a ukoliko one dodju onda će se još jedan trofej naći u njegovim rukama.

Spomenućemo za kraj, ukoliko niste pratili direktan prenos uz nas, Zimonjić i Ljodra su poraženi u svom prvom meču posle velike borbe u tri seta rezultatom 1:2(4:6, 7:5, 9:11).

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Live Prenos, Masters u Londonu, Novak Djoković


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.