07/07/24 - 12:34h

Dimitrov-Medvedev (19.30) – Gledajte direktan prenos!

 

Jedan od najzanimljivijih parova osmine finala!


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jedan od najzanimljivijih mečeva osmine finala Vimbldona odigraće Grigor Dimitrov i Danil Medvedev koji se danas sastaju na “Terenu broj 1”.

Nakon nekoliko slabih sezona, Grigor Dimitrov se u poslednjih godinu dana ponovo izdigao i igra odličan tenis. Beleži veoma dobre rezultate, redovno dolazi do završnica turnira, a danas ima priliku da se po prvi put od 2014. vrati u četvrtfinale Vimbldona, turnira koji je osvojio u juniorskoj konkurenciji.

Bugarin je u naletu, vratio se među prvih deset na svetskoj rang-listi i sa dosta samopouzdanja dočekuje duel sa Danilom Medvedevom kojem trava nije omiljena podloga.

Iako je prošle godine dogurao do polufinala Vimbldona, Medvedev je tradicionalno poznat kao ne tako dobar igrač na travi i često se mučio sa nastupima na najpoznatijem teniskom turniru.

Doduše, ove godine je pruža dosta dobre partije i vez većih problema je redom bio bolji od Kovačevića, Milera i Štrufa protiv kojih je izgubio samo dva seta.

Istorijat međusobnih duela današnjih rivala je na strani Medvedeva koji vodi sa 7-3 u duelima sa Dimitrovom, mada vredi napomenuti da je jedini njihov obračun na travi pripao bugarskom teniseru.

Foto: Getty Images AsiaPac

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Danil Medvedev, Direktan prenos, Grigor Dimitrov, Live Prenos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.