17/01/22 - 13:29h

Đere: Znam Novaka, vratiće se jači, takav je srpski mentalitet

 

Laslo Đere osvrnuo se na sve što se u Australiji dešavalo Novaku Đokoviću.


zimbio.com

Srpski teniser poražen je na startu Australijan opena, ali je neizbežna tema na konferenciji bio Novak Đoković.

– Da kažem iskreno, ne samo Srbi, ceo svet je video i verovatno će mnogi imati novo ili drugačije viđenje o Australiji. Momak je imao izuzeće i oni su ga deportovali. Ne znam detalje, ne bih da budem grub, ali svako je mogao da pročita o tome. Da, on nije vakcinisan, ali nam je rečeno da se u zemlju može ući s izuzećem, koje je on imao, i opet, nije sa nama. Nešto se pogrešno desilo. Situacija je katastrofalna. Ne znam šta drugo da kažem. – rekao je Laslo i dodao:

– Bolno je sve ovo. Da nije taj koji je devet puta osvajao turnir i da nije osoba kakva jeste, posebno to što je sjajan momak koji se uvek trudi da pomogne drugima… Devet puta je uzeo pehar, svakako. I opet je većina Australijanaca želela da mu vidi leđa.

I pored toga kaže da ne bi razmišljao da li da dođe opet u Australiju.

– Pretpostavljam da ne bih mislio o tome. Ovde je prvi grend slem, svake godine krećemo odavde, nisam imao problema. Ipak, biće svakako drugačije ponovo dolaziti ovde. Znam Novaka, vratiće se jači. Takav je srpski mentalitet. Kada nas tretiraju loše, kako ne zaslužujemo, svi pokušavamo, a posebno on da iz toga dobijemo posebnu snagu. Siguran sam da će se vratiti jači nego ikad pre.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Laslo Đere, Laslo Đere, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.