19/02/24 - 13:02h

Đere-Zapata Miraljes (oko 00.30) – Gledajte direktan prenos!

 

Priželjkujemo i očekujemo srpski okršaj u Riju.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Laslo Đere i Dušan Lajović su se iz Argentine preselili u Brazil, gde će igrati na ATP 500 u Rio de Žaneiru. Podsetimo, Laslo je u Buenos Ajresu poražen u 2. kolu, a Dušan u četvrtfinalu, od potonjeg šampiona Akoste.

Prvi će na teren Laslo Đere, u ponedeljak oko 23.30 po našem vremenu, uz direktan prenos na našem portalu. Protivnik mu je Španac Bernabe Zapata Miraljes, 78. teniser sveta. Jedini međusobni duel odigrali su još 2018. godine u Milanu, kada je Srbin slavio sa 2:0.

Prvi protivnik Dušana Lajovića biće Kolumbijuac Daniel Galan, svetski broj 80, sa kojim se nikada ranije nije sastao. Taj meč na programu je u utorak, još uvek ne znamo tačan termin.

Nadamo se srpskom okršaju u drugom kolu. Volja žreba bila je takva da će Đere i Lajović, ukoliko obojica pobede, ukrstiti rekete u drugom kolu.

Prvi nosilac turnira je Karlos Alkaras, a drugi Kameron Nori. Upravo su njih dvojica igrali u finalu prošle godine, kada je Britanac slavio iznenađujući trijumf. Među favoritima su još Đari, Serundolo i Baez. Laslo Đere postavljen je za šestog nosioca.

Laslo Djere, live prenos

Laslo Djere, live prenos

Budite uz naš portal i navijajte za Lacija u direktnom prenosu!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 500, Atp Rio, Direktan prenos, Laslo Đere, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.